Δανιήλ: «Είχαμε προβλέψει και το σενάριο της αναβολής»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Γ' Εθνικής, Άγγελος Δανιήλ, επεσήμανε ότι η Ομοσπονδία είχε προβλέψει και το σενάριο αναβολής αγώνων λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού

Δανιήλ: «Είχαμε προβλέψει και το σενάριο της αναβολής»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Γ' Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ, μίλησε για την απόφαση που πήρε η Ομοσπονδία για την αναβολή στους αγώνες της Γ' Εθνικής αυτό το Σαββατοκύριακο και τόνισε τα παρακάτω:

«Ο λόγος ήταν η απότομη αύξηση των κρουσμάτων. Τα μηνύματα που ερχόταν ήταν ότι σχεδόν σε όλες τις ομάδες υπήρχαν πολλά κρούσματα, ενώ στις μικρότερες κατηγορίες οι εγκαταστάσεις δεν είναι τόσο ασφαλείς. Και η ανάλυση που παίρναμε ήταν ότι αφορούν, κυρίως, άτομα νεαρής ηλικίας που ναι μεν μπορούν να το περάσουν ασυμπτωματικά, αλλά όσο έπεφτε ο μέσος όρος ηλικίας καταλαβαίναμε ότι ήταν από τον χώρο ποδοσφαίρου. Αν το αφήναμε θα επιβαρυνόταν η κατάσταση. Αναβάλλαμε αυτή την αγωνιστική στην Γ’ Εθνική και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Πιστεύω ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα, επειδή είχαμε προβλέψει ότι πιθανόν να είχαμε ένα τέτοιο φαινόμενο, θεωρώ ότι μέχρι τρεις αγωνιστικές αναβολής μπορούμε να τις αντέξουμε και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα».