Αλμυρός Ηρακλείου: Παρουσίασε Παπαματθαιάκη και Φραγκουλάκη

Η διοίκηση του Αλμυρού Ηρακλείου παρουσίασε το νέο τεχνικό, Μανώλη Παπαματθαιάκη, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη

Αλμυρός Ηρακλείου: Παρουσίασε Παπαματθαιάκη και Φραγκουλάκη

Η διοίκηση του Αλμυρού παρουσίασε το νέο τεχνικό της ομάδας, Μανώλη Παπαματθαιάκη, ενώ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Να θυμίσουμε ότι οι Ηρακλειώτες είχαν ανακοινώσει τη συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή από τις 16 Δεκεμβρίου και τον παρουσίασε σήμερα (30/12), λόγω υποχρεώσεων του έμπειρου προπονητή στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Γαζίου αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Αλμυρού τον Μανώλη Παπαματθαιάκη το νέο προπονητή της ομάδας μας. Με την εμπειρία του στο χώρο των γηπέδων, είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει την ομάδα του Αλμυρού σε νίκες και θα δώσει την δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας μας να απολαμβάνουν ένα εκπληκτικό αγώνα κάθε φορά. Μαζί με τον Παπαματθαιάκη, καλωσορίζουμε και ένα ακόμα μέλος στην ποδοσφαιρική οικογένεια μας, το νέο παίκτη, Μιχάλη Φραγκουλάκη. Ευχόμαστε και στους δύο καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα και μια νέα χρονιά γεμάτη επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα».