Παναχαϊκή: Σούλης Παπαδόπουλος: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Για το ματς της Παναχαϊκής με αντίπαλο τον Παναγρινιακό μίλησε ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας, Σούλης Παπαδόπουλος.

Παναχαϊκή: Σούλης Παπαδόπουλος: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Για την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παναγρινιακό (22/12 - 15:00 - Panachaiki TV) ο προπονητής της ομάδας της της Πάτρας, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Αχαιών.

Αναλυτικά ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στον αγώνα της Τετάρτης. Σεβόμαστε την ομάδα του Παναγρινιακού όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Θέλουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις. Το θετικό είναι ότι πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Πριν από ένα μήνα, μας ενδιέφερε τι κάνουν και οι άλλες ομάδες.

Πλέον, φτάσαμε σε ένα σημείο όπου με την προσπάθεια των παιδιών που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όλα εξαρτώνται από εμάς και δεν μας ενδιαφέρει το τι κάνουν οι άλλοι. Καλύψαμε το χαμένος έδαφος και γνωρίζουμε ότι κάνοντας το καθήκον μας που είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια θα πετύχουμε το στόχο μας.

Με τον κόσμο στο πλευρό μας πάμε για νίκη την Τετάρτη. Τους θέλουμε μαζί μας και θέλουμε να τους ικανοποιήσουμε. Να κερδίσουμε, να κάνουμε χαρούμενες γιορτές και από το νέο έτος θα δούμε και τα υπόλοιπα».