Αναγέννηση Άρτας: Υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος Γιώργος Γρηγορίου

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας, Γιώργος Γρηγορίου λόγω διαφωνιών με μέλη του διοικητικού συμβουλίου

Αναγέννηση Άρτας: Υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος Γιώργος Γρηγορίου

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας, Γιώργος Γρηγορίου δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, κι ενώ είχε διαδεχτεί την προεδρία τον Σπύρο Μάγρα. Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης του Γρηγορίου αναφέρει τα εξής:

«Σας κοινοποιώ την απόφασή μου περί παραίτησής μου από την θέση του προέδρου της Αναγέννησης Άρτας λόγω ασυμφωνίας με μέλη του Δ.Σ για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος (ενώ εκ των προτέρων και πριν αναλάβω την προεδρία της ομάδας υπήρχε συνεννόηση για τον τρόπο λειτουργίας αυτών).

Επειδή αποδείχτηκε ότι αποτελώ μειοψηφία στο Δ.Σ και η αθέτηση της συμφωνίας από μέλη της προηγούμενης διοίκησης αποδεικνύει με έργα και πράξεις την αδυναμία… για να γίνει κάτι καινούργιο για το μεγαλείο της ομάδας κρατώντας την με χαμηλό προφίλ και λειτουργώντας αυτήν σαν ένα κλειστό κλαμπ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Αναγέννηση ανήκει στο φίλαθλο κόσμο της και επειδή οι προσπάθειες μου για την ανάπτυξη της ομάδας έπεσαν στο κενό, οφείλω να ενημερώσω άμεσα με συνέντευξη μου τον Αρτινό φίλαθλο κόσμο για τα τεκταινόμενα το τελευταίο διάστημα της προεδρίας μου καθώς είναι ο μόνος αρμόδιος και αυτός που έχει τη δύναμη να κάνει ξανά μεγάλη την Αναγέννηση.

Θέλω να πω σε αυτό το σημείο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη στην ομάδα (ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτης) και να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα. Επίσης, ένα μεγάλο συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν μπόρεσα αυτά που υποσχέθηκα στους αρχηγούς της ομάδας σε συνάντηση μαζί τους για το πώς μπορεί να μεγαλώσει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι άξιοι να φοράνε την φανέλα της και δεν έχουν καμία ευθύνη για τα δρώμενα. Τους προτρέπω δε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να μείνουν μακριά από τα τεκταινόμενα και να είναι σίγουροι ότι ο κόσμος της ΑΡΤΑΣ θα είναι μαζί τους».

Υ.Γ : Οι διαφορές μου με μέλη του Δ.Σ είναι καθαρά σε διοικητικό επίπεδο και όχι προσωπικές.