Αίας Σαλαμίνας: Νέος προπονητής ο Χατζηαλέξης

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι ο νέος τεχνικός του Αίαντα Σαλαμίνας.

Αίας Σαλαμίνας: Νέος προπονητής ο Χατζηαλέξης

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Καλύκα, ο Αίας Σαλαμίνας ανακοίνωσε την πρόσληψη τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν στον Χαραυγιακό όπου εργάστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Έχει περάσει ακόμη από Ιωνικό, Προοδευτική, Εθνικό, Aτρόμητο Πειραιά, Άγιο Ιερόθεο, Παλληνιακό και Μοσχάτο.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο και γνώστη των Εθνικών Κατηγοριών, Προπονητή κο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗ !

Ο νέος Προπονητής του Αίαντα Σαλαμίνας έχει πλούσια προπονητική εμπειρία από την Γ’ Εθνική Κατηγορία αφού έχει θητεύσει σε Ομάδες όπως Ιωνικός, Εθνικός, Χαραυγιακός, Προοδευτική, ενώ Προπονητική θητεία είχε και στις Ομάδες του Ατρόμητου Πειραιά, Άγιου Ιερόθεου, Παλληνιακού και της Α.Ε. Μοσχάτου.

Τον καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αίας Σαλαμίνας, γνωστοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Ο τελευταίος πριν από έναν μήνα είχε αποχωρήσει από τον πάγκο του Χαραυγιακού που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είχε υποβάλει την παραίτηση του έπειτα από 2,5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας της Ηλιούπολης, μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στις 14 Νοεμβρίου.