Αιολικός: Δύο κρούσματα κορονοϊού

Δύο κρούσματα κορονοϊού στον Αιολικό. Νέα τεστ για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την Παρασκευή (10/12) και το Σάββατο (11/12).

Αιολικός: Δύο κρούσματα κορονοϊού

Η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε ότι δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Νέα τεστ για τους νησιώτες Παρασκευή (10/12) και Σάββατο (11/12).

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει ότι το πρωί της Πέμπτης (9/12) μέλος του ποδοσφαιρικού μας τμήματος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατόπιν ελέγχου ανίχνευσης Covid-19 βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Το θετικό κρούσμα απομονώθηκε άμεσα και με αίσθημα ευθύνης ξεκίνησαν από πλευράς μας όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Σε έλεγχο που ακολούθησε πριν από τη σημερινή προπόνηση, ακόμα ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ενώ όλα τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας έλαβαν αρνητικά αποτελέσματα.

Η διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, καθώς και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παραμένοντας σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση για μια εβδομάδα.

Αύριο, όλα τα μέλη της αποστολής μας θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στην Αθήνα και ξανά το πρωί του Σαββάτου, ημέρα του εκτός έδρας αγώνα μας με αντίπαλο την Προοδευτική (11/12, 14;30).

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο από σύσσωμη την κυανόλευκη οικογένεια».