Παναιγιάλειος: Παραιτήθηκε ο Φάνης Γκέκας

Παραιτήθηκε ο Φάνης Γκέκας από τον πάγκο του Παναιγιάλειου μετά την ήττα από τον Τηλυκράτη.

Παναιγιάλειος: Παραιτήθηκε ο Φάνης Γκέκας

Μετά την ήττα από τον Τυληκράτη σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική, ο Φάνης Γκέκας υπέβαλε την παραίτησή του.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου δεν την έκανε αποδεκτή και μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ο προπονητής της Φάνης Γκέκας, μας ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό, από τη προηγούμενη διοίκηση του κυρίου Γκάμαρη, μην μπορώντας να αναστρέψει όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ιστορικό μας σύλλογο. (Την απόφαση να παραιτηθεί την είχε ανακοινώσει μετά τον αγώνα με τον Ναυαπακτιακό Αστέρα στους ποδοσφαιριστές του).

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του σωματείου μας που νομιμοποιήθηκε με απόφαση του Πρωτοδικείου Αιγίου με συγκεκριμένο χρόνο και αρμοδιότητες, ήρθε σε επαφή μαζί του και το πρωί της Πέμπτης θα συναντηθεί με τον Φάνη Γκέκα, προκειμένου να του αναπτύξει το πλάνο για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, το οποίο θα είναι είναι κτισμένο σε υγιείς βάσεις, με το μέλλον να είναι αντάξιο της ιστορίας της ομάδας μας, με σκοπό να τον μεταπείσει και να δοθούν παράλληλα όλα τα εχέγγυα προκειμένου να συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία και να την οδηγήσει μαζί με τη διοίκηση και τους φιλάθλους της στη θέση που πραγματικά της αξίζει να βρίσκεται.

Υ.Γ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η μετάβαση της ομάδας μας σε ένα διοικητικό καθεστώς που θα εμπνέει σταθερότητα και υγεία και θεωρούμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ είναι ο πλέον βασικός παράγοντας που η παραμονή του θα εγγυηθεί τη μετάβαση σε αυτή τη νέα σελίδα.
Αναγνωρίζουμε και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ την προσφορά του κάτω από τις μέχρι τώρα αντίξοες συνθήκες και ευελπιστούμε ότι θα μεταπεισθεί στην απόφασή του να αποχωρήσει απτό το Παναιγιάλειο».