Παναχαϊκή: Επιστροφή του Γιάννη Μπαλτιμά

Ο Γιάννης Μπαλτιμάς ξανά στην Παναχαϊκή. Είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων.

Παναχαϊκή: Επιστροφή του Γιάννη Μπαλτιμά

Επιστροφή Γιάννη Μπαλτιμά στην Παναχαϊκή. Θα αναλάβει εκ νέου προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα της Πάτρας.

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μπαλτιμά. Αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων κι έπιασε δουλειά από την Τρίτη καθώς βρέθηκε στην προπόνηση.

Ο Γιάννης Μπαλτιμάς έχει υπάρξει επί σειρά ετών επαγγελματίας τερματοφύλακας με μεγάλη θητεία στην Παναχαϊκή και πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Σε ότι αφορά τον μέχρι τώρα υπεύθυνο Δημήτρη Κόμπλα δεν θα συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων, ωστόσο παραμένει συνεργάτης της ομάδας Παναχαϊκής από άλλο πόστο.

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει μία τροποποίηση συνεργασίας που αφορά τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Δημήτρης Κόμπλας δεν θα συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων ωστόσο παραμένει συνεργάτης της ομάδα μας από άλλο πόστο. Μαζί με τον Φερνάντο Μπραντάν που ήδη ασχολείται με τις αναπτυξιακές ηλικίες, θα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση νεαρών ποδοσφαιριστών και ειδικότερα τερματοφυλάκων της περιοχής και όχι μόνο με απώτερο σκοπό τη στελέχωση των Κ ομάδων της Παναχαϊκής όταν αυτές δημιουργηθούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της Παναχαϊκής.