Παναχαϊκή: Στην Πάτρα ο Παπαδόπουλος, την Πέμπτη (2/12) πρώτη προπόνηση

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Πάτρα. Την Πέμπτη (2/12) θα προπονήσει για πρώτη φορά τους Αχαιούς.

Παναχαϊκή: Στην Πάτρα ο Παπαδόπουλος, την Πέμπτη (2/12) πρώτη προπόνηση

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ομάδας της Παναχαϊκής στην Αγυιά έφτασε ο νέος προπονητής των Αχαιών, Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του, ξεναγήθηκε στο γήπεδο και στους χώρους, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα θέματα από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Χρήστο Μικέ.

Την Πέμπτη (2/12) ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Πάτρας.

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά μόνο για δουλειά. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να έρθω σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εγώ και οι παίκτες μου πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο τη δυναμική αυτής της ομάδας. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το τι έγινε πριν. Είμαστε τώρα εμείς εδώ για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δυσκολία. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα δουλεύουμε καθημερινά και θα μιλήσουμε στο γήπεδο».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής, από την Τρίτη (30/11).