Τάσσης: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Ο τεχνικός του Κερατσινίου, Χρήστος Τάσσης, επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραβά και επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι

Τάσσης: «Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι»

Το ρεπό του έκανε το Κερατσίνι, το οποίο προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Βάρης (3-0) και τώρα προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραβά στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική. Για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο κόουτς της ομάδας Χρήστος Τάσσης δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, χρειάζεται όμως συνεχής προσπάθεια γιατί το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι με τον Καραβά, πρέπει να το προσέξουμε πολύ γιατί δεν υπάρχει εύκολο ματς σε αυτήν την κατηγορία. Και αυτό ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν θα πρέπει να μας ξεγελά το γεγονός αυτό. Σεβόμαστε όλες τις ομάδας και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το Κερατσίνι έχει μεγάλη δυναμική και είναι ικανό για σπουδαία πράγματα».

* Σε ματς προπονητικού χαρακτήρα το Κερατσίνι αντιμετώπισε εκτός έδρας το Ρουφ που επίσης είχε ρεπό στην έβδομη αγωνιστική και νίκησε 2-0. Ένα γκολ πέτυχε ο Κρέσιτς και το άλλο αυτογκόλ. Ο Τάσσης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 20 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.