Μάγγος: «Θέλουμε το απόλυτο στα τρία επόμενα παιχνίδια»

Ο τεχνικός του Φωστήρα, Γιάννης Μάγγος, υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πετύχει το απόλυτο στα παιχνίδια με ΑΕ Μυκόνου, Χαϊδάρι και Άρη Σκάλας

Μάγγος: «Θέλουμε το απόλυτο στα τρία επόμενα παιχνίδια»

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο Φωστήρα, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί της Ερμιονίδας και του Παναρκαδικού. Με τη συγκομιδή των έξι πόντων ο «φονέας» έφτασε τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Ο τεχνικός, Γιάννης Μάγγος, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και σε δηλώσεις του υπογράμμισε τα παρακάτω: «Σημαντική η νίκη απέναντι στον Παναρκαδικό, σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και με μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Πάμε σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου την Κυριακή για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Το ματς κρίθηκε στο πολύ γρήγορο γκολ που σημειώσαμε μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό μας έδωσε ψυχολογικά και πατήσαμε γερά στα πόδια μας αλλά και στο γεγονός ότι τα παιδιά μπαίνουν σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας. Ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Έχουμε να παίξουμε την Κυριακή στην Μύκονο όπου θα κάνουμε ένα δύσκολο ταξίδι, την Τετάρτη Κύπελλο με το Χαϊδάρι ενώ το Σάββατο πρέπει να μεταβούμε στη Σκάλα για το ματς με τον Άρη την Κυριακή. Είναι δύσκολη η εβδομάδα, αλλά σαν Φωστήρας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια».