Τάσσης: «Θα δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο»

Ο τεχνικός του Κερατσινίου, Χρήστος Τάσσης,δήλωσε ευχαριστημένος από τις δύο εκτός έδρας νίκες επί της Θύελλας Ραφήνας και του Αστέρα Βάρης και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της

Τάσσης: «Θα δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο»

Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Κερατσινίου μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας στα παιχνίδια με την Θύελλα Ραφήνας και τον Αστέρα Βάρης. Για την αναμέτρηση στη Βάρη, ο τεχνικός Χρήστος Τάσσης επεσήμανε τα παρακάτω:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας μου. Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μία δύσκολη και ποιοτική ομάδα. Τα παιδιά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έκαναν κατάθεση ψυχής. Θέλω για μία ακόμη φορά να τους δώσω συγχαρητήρια. Σε αυτούς ανήκει το μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας. Αυτοί παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους. Ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Η τακτική που είχαμε χαράξει μας βγήκε 100%. Συνεχίζουμε ταπεινά και μετρημένα γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Χρειάζεται συνεχή προσπάθεια, υπομονή και θέληση για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας. Το Κερατσίνι είναι μία ομάδα η οποία δουλεύει σωστά και οργανωμένα και σίγουρα θα δυσκολέψει τον κάθε αντίπαλο. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά και πειθαρχία».