Σκέντζος: Ζητώ συγνώμη για τη συμπεριφορά μου...

Ο τεχνικός του ΑΟ Πόρου, Ανδρέας Σκέντζος, ζήτησε δημόσια συγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά που είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Αγίου Νικολάου

Σκέντζος: Ζητώ συγνώμη για τη συμπεριφορά μου...

Ο τεχνικός του ΑΟ Πόρου, Ανδρέας Σκέντζος, μιλώντας για το ντέρμπι με τον Άγιο Νικόλαο, τόνισε τα εξής: «Θέλω να πω μια δημόσια συγγνώμη στον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Νικολάου, γιατί κάποια στιγμή η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή. Το παραδέχομαι, αλλά για να φτάσω σε αυτό το σημείο και εγώ και άλλα παιδιά της ομάδας απειληθήκαμε και βριστήκαμε χυδαία. Ξεκίνησαν την φασαρία ορισμένοι άνθρωποι από τον Άγιο Νικόλαο. Εγώ παραδέχομαι ότι έκανα ένα λάθος, δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι, ωστόσο ζούσα πολύ έντονα το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τον Μάρη που τον εκτιμάω και άλλα μέλη της διοίκησης του ΑΟΑΝ.

Όσον αφορά το παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλοδουλεμένη, όμως και εμείς πήγαμε στο Λασίθι να διεκδικήσουμε στα ίσα τη νίκη, γιατί η ομάδα μας συνέχεια παίζει για τη νίκη. Μέχρι να μείνουμε με 10 παίκτες είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ, όμως δεν είχαμε την τελική πάσα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια Ο ΑΟΑΝ δημιούργησε φάσεις στο δεύτερο μέρος, εκεί σταθήκαμε τυχεροί, όμως άν δεν έχεις τύχη δεν μπορείς να πας μπροστά»