Ηλιούπολη: Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας

Η Ηλιούπολη έκανε γνωστό ότι δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας για τον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία, καθώς το ματς γίνεται στο γήπεδο της Καλλιθέας και όχι στη φυσική έδρα της ομάδας.

Ηλιούπολη: Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία εξέδωσε η Ηλιούπολη καθώς με απόφαση της ΕΠΟ δεν θα γίνουν δεκτές οι κάρτες διαρκείας της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας και όχι στη φυσική έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας πως η είσοδος τους στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη 27/10 δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί με την επίδειξη καρτών διαρκείας και θα πρέπει να προμηθευτούν κανονικό εισιτήριο.

To γεγονός πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε γήπεδο εκτός Ηλιούπολης (Δημοτικό Γήπεδο Καλλιθέας) καθώς και πως η ομάδα μας θα αγωνιστεί με αντίπαλο προερχόμενο από τη Σούπερ Λιγκ1 οδήγησαν την ΕΠΟ στη μη-αναγνώριση των καρτών διαρκείας της ομάδας για το θεσμό του κυπέλλου».