Γ' Εθνική: Τι αναφέρει η προκήρυξη για τον υποβιβασμό

Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη της Γ' Εθνικής και αναφέρει τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τον κάθε όμιλο

Γ' Εθνική: Τι αναφέρει η προκήρυξη για τον υποβιβασμό


Η προκήρυξη της Γ' Εθνικής για το θέμα του υποβιβασμού των ομάδων από τους επτά ομίλους, αναφέρει τα παρακάτω:

Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων στους ομίλους τους, ο αριθμός των ομάδων που θα παραμείνουν στην Γ ́ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2022 – 2023, είναι αυτές που θα καταλαμβάνουν ανά όμιλο τις κάτωθι θέσεις:

Στους ομίλους 1ο, 2ο και 3ο (12 σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 7η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 8η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ, (δηλαδή 05 ομάδες).

Στον όμιλο 4ο (13 σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 7η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 8η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ, (δηλαδή 06 ομάδες).

Στους ομίλους 5ο, και 6ο (11 σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 7η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 8η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ, (δηλαδή 04 ομάδες).

Στον όμιλο 7ο (10 σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 6η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 7η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της οικείας ΕΠΣ, (δηλαδή 04 ομάδες).