Άγγελος Διγκόζης: Ανέλαβε τη Νέα Αρτάκη

Ο Άγγελος Διγκόζης ανέλαβε τη Νέα Αρτάκη. Είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Κουρμπανά.

Άγγελος Διγκόζης: Ανέλαβε τη Νέα Αρτάκη

Η Νέα Αρτάκη μετά την απόλυση του Νίκου Κουρμπανά, ήρθε σε συμφωνία με τον Άγγελο Διγκόζη. Ο 47χρονος προπονητής έχει περάσει από Κέρκυρα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, Αιγινιακό, Τύρναβο, Παναχαϊκή, Τηλυκράτη, Τρίκαλα και Πανσερραϊκό. Μάλιστα με την ομάδα των Σερρών πήρε και την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία και έναρξη συνεργασίας του με τον επιτυχημένο Προπονητή ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2021 - 2022 .

Ο Αγγελος Διγκοζης μεταξύ άλλων εχει εργαστεί και διακριθεί με επιτυχία και στις ομάδες των ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ , ΚΕΡΚΥΡΑΣ , ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ , ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ , ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΥ , ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ , ΤΡΙΚΑΛΩΝ .

Οι υψηλοί στόχοι και η προοπτική για διακρίσεις εκατέρωθεν με σκληρή δουλειά , πειθαρχία και αγάπη για το ποδόσφαιρο ήταν οι σημαντικοί παράγοντες για την επίτευξη της συμφωνίας μας .

Ευχόμαστε στον Άγγελο πάνω από όλα υγεία , δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Αρτάκη για την έναρξη της συνεργασίας με τον Άγγελο Διγκόζη.