Δόξα Δράμας: Τέλος ο Μάκης Κατσαβάκης, ανέλαβε ο Σπύρος Φιλίππου

Παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας Δράμας ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σπύρος Φιλίππου νέος τεχνικός της ομάδας.

Δόξα Δράμας: Τέλος ο Μάκης Κατσαβάκης, ανέλαβε ο Σπύρος Φιλίππου

Δεν θα συνεχίσει στη Δόξα Δράμας ο Μάκης Κατσαβάκης. Νέος τεχνικός ο Σπύρος Φιλίππου, ο οποίος και θα καθοδηγήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

«Η νέα διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ Δόξα Δράμας για τη χρονιά 2021-2022 στη Γ΄ Εθνική ανακοινώνει οτι συμφώνησε με τον Σπύρο Φιλίππου για την τεχνική ηγεσία. Ο Δραμινός τεχνικός ήταν ήδη στο προπονητικό επιτελείο που προετοιμαζόταν το προηγούμενο τρίμηνο και γνωρίζει άριστα το ρόστερ και τις συνθήκες στους “Μαυραετούς”. Ο Σπύρος Φιλίππου έχει εργαστεί στο Καλαμπάκι (Γ' Εθνική), τις γυναίκες του ΠΑΟΚ και τις Αμαζόνες Δράμας.
Ευχαριστούμε θερμά για αυτή την περίπου τρίμηνη συνεργασία (με ίδια άτομα στη διοίκηση, αλλά για την ΠΑΕ και για αρχικό σχεδιασμό για άλλη κατηγορία) τον απερχόμενο προπονητή Μάκη Κατσαβάκη και ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.
ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Πλέον, η σκυτάλη περνά στο σχεδιασμό του έμψυχου δυναμικού, με διαρκείς επαφές για ανανεώσεις (ουσιαστικά νέες συμφωνίες με παίκτες από το πρόσφατο ρόστερ) και μεταγραφές και σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δόξα Δράμας.

Ο νέος τεχνικός, Σπύρος Φιλίππου από την πλευρά του είπε:

«Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της ΔΟΞΑΣ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου αυτή την κρίσιμη στιγμή. Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη της θέσης και δεν φοβάμαι την τεράστια πρόκληση να αναλάβω το χρέος για το χτίσιμο της ομάδας από το σημείο μηδέν. Βρισκόμαστε στη στιγμή που πρέπει να τελειώσουμε ο,τιδήποτε αρνητικό από το παρελθόν και να αρχίσουμε ξανά.


Όλοι εμείς, στο ποδοσφαιρικό τμήμα ,το τελευταίο διάστημα βιώσαμε εκ των έσω αυτή την αβέβαιη κατάσταση και τελικά την στενάχωρη απόφαση για την μη συμμετοχή μας στην SL 2. Ήταν ένα διάστημα με μεγάλη ψυχική επιβάρυνση, που οφείλουμε όμως να το ξεπεράσουμε άμεσα, καθώς έχουμε επίγνωση της κατάστασης.


Πρωταρχικός μου στόχος είναι να γίνουμε ομάδα και να πιστέψουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Μια ομάδα που θα πιστεύει πάντα πως θα μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές που θα τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Ιδανικό θα ήταν Δραμινοί ποδοσφαιριστές να αποτελέσουν τους πυλώνες αυτής της προσπάθειας. Αντικειμενικά, υπάρχει η πίεση του χρόνου και των ιδιαίτερων συνθηκών. Αλλά βρισκόμαστε σε μια ομάδα με ιδιαίτερο DNA που απαιτεί πρωταγωνιστικό ρόλο, ανεξαρτήτως της ισχύουσας κατάστασης. Εκ των πραγμάτων οι στόχοι είναι υψηλοί. Έχω συγκεκριμένη ποδοσφαιρική φιλοσοφία, αλλά στην παρούσα φάση το στυλ παιχνιδιού μας και ο σχηματισμός που θα αγωνιζόμαστε θα εξαρτηθεί από το τελικό ρόστερ μας. Το οποίο πρέπει να κλείσει άμεσα, καθώς απομένουν μόλις 10 μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά αλλά είμαι αισιόδοξος.


Κλείνοντας θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο μας. Τους έχουμε ανάγκη και επιζητούμε την στήριξη τους. Θελουμε την εποικοδομητική κριτική, απαλλαγμένη από κακόβουλες προθέσεις. Η ΔΟΞΑ είναι πάνω από όλους μας και από όλα. Η ΔΟΞΑ είναι ταυτόσημη με την Δράμα και η Δράμα είναι ταυτόσημη με τη ΔΟΞΑ. Οδηγός μας πρέπει να είναι μόνο το όφελος της ΟΜΑΔΑΣ. Προσωπικά, την έχω ζήσει σε ένδοξες στιγμές και κατανοώ τα συναισθήματα των φιλάθλων μας για αυτή την αρνητική κατάληξη.

Ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος καλώ όλο το φίλαθλο κόσμο, τα media, τους τοπικούς φορείς και τους επιχειρηματίες να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και να ενισχύσουν, με την φυσική τους παρουσία στο γήπεδο, τον αγώνα των ποδοσφαιριστών μας. Βρισκόμαστε σε δυσμενή κατάσταση που όμως είναι ικανή να δημιουργήσει μια μεγάλη ευκαιρία για τον σύλλογο. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τι έκανε ή τι δεν έκανε κάποιος άλλος στο παρελθόν. Η αναφορά στο παρελθόν πρέπει πλέον να γίνεται μόνο για να μνημονεύσουμε τις ένδοξες στιγμές του club.

Ας αναλογιστεί ο καθένας μας, τι είναι ικανός να κάνει από δω και στο εξής για να βοηθήσει από το δικό του πόστο στην αναγέννηση του συλλόγου. Μόνο ενωμένοι, και με κοινό όραμα την μεσοπρόθεσμη επιστροφή μας στην Superleague 1, θα πετύχουμε τους στόχους μας».