Γ' Εθνική: Αναβλήθηκε για την Τρίτη (12/10) η κλήρωση του πρωταθλήματος

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανέβαλε την κλήρωση της Γ' Εθνικής που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (8/10) και την όρισε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Γ' Εθνική: Αναβλήθηκε για την Τρίτη (12/10) η κλήρωση του πρωταθλήματος

Κατά τη σημερινή (7/10) συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΕΠΟ. Η πρεμιέρα, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τη σύνθεση των ομίλων, αυτός της Αθήνας θα είναι με ΕΠΣ Αρκαδίας, Αργολίδας, Κυκλάδων και Λακωνίας δηλαδή θα μετέχουν Άγιος Ιερόθεος, Φωστήρας, Χαραυγιακός, Ηλιούπολη, Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς, Ένωση Ερμιονίδας, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Σαντορίνη, ΑΕ Μυκόνου και Άρης Σκάλας.

Σ’ αυτόν του Πειραιά θα συμπεριληφθούν επίσης Ανατολική Αττική, Λέσβος Δωδεκάννησα και Δυτική Αττική, δηλαδή Εθνικός Πειραιά, Προοδευτική, Αίας Σαλαμίνας, Κερατσίνι, Καραβάς, Θύελλα Ραφήνας, Αστέρας Βάρης, Αήττητος Σπάτων, Αιολικός, ΑΟ Πυλίου και Πανελευσινιακός.

Τέλος στο γκρουπ της Κρήτης θα συμπεριληφθούν και δύο αθηναϊκές ομάδες και συγκεκριμένα ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟ Ρουφ και θα μετέχουν επίσης Άρης Σούδας, Ατσαλένιος, Πόρος, Αλμυρός, Γιούχτας, ΑΟ Αγίου Νικολάου, Αναγέννηση Ιεράπετρας και Νεάπολη. Οι υπόλοιποι τέσσερις όμιλοι θα είναι από τον Βορρά προς το Νότο με γεωγραφικά κριτήρια.