Κοροπούλης: «Περιμένουμε την κλήρωση»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, μίλησε για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής και τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» περιμένουν με αγωνία την κλήρωση του πρωταθλήματος

Κοροπούλης: «Περιμένουμε την κλήρωση»

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και ενόψει της πρεμιέρας ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Δημήτρης Κοροπούλης, δήλωσε τα παρακάτω:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα των παιδιών μέχρι τώρα στις προπονήσεις και τα φιλικά. Πλέον, περιμένουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος και τον καταρτισμό των ομίλων, ώστε να επικεντρωθούμε στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Το πλάνο, το οποίο μαζί με τη διοίκηση ξεκινήσαμε πέρσι, συνεχίζεται και η καθημερινή μας δουλειά εστιάζεται στο να παρουσιάσουμε μία ομάδα, η οποία αφενός θα αφήνει το αγωνιστικό της στίγμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, εντός ή εκτός έδρας, αφετέρου θα κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους του Πανιωνίου, για το αγωνιστικό της πρόσωπο και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Καλούμε τον κόσμο, που τόσο πολύ μας έχει βοηθήσει, να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών μας και να τους δώσει την ώθηση ώστε η ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους».