ΑΟ Πυλίου Κω: Υπέγραψε ο Ανάργυρος Πλατέλας

Στο ρόστερ του ΑΟ Πυλίου Κω εντάχθηκε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, Ανάργυρος Πλατέλας

ΑΟ Πυλίου Κω: Υπέγραψε ο Ανάργυρος Πλατέλας

Στον ΑΟ Πυλίου Κω θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ανάργυρος Πλατέλας και η διοίκηση της νησιώτικης ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανάργυρου Πλατέλλα, ολοκληρώνοντας μια ακόμη μεταγραφική κίνηση για το σωματείο μας, εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος 2021/22.

Ο 25χρονος Κώος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πλευράς, με έφεση σε αυτή του πλάγιου δεξιού αμυντικού. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημειώσει μέχρι σήμερα αξιοπρόσεκτη καριέρα ως παίκτης, συμμετέχοντας στα Εθνικά πρωταθλήματα με τις ομάδες του. Έχει αγωνιστεί διαδοχικά με τα τμήματα Κ 19 της Καλλιθέας και Κ 20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια με την ανδρική ομάδα των, ΑΟ Γλυφάδας, ΑΟ Λεβάντε, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΠΟ Κερατσινίου, ΑΟ Θήβας, Ιωνικού Νίκαιας, Μαρκό, Παλληνιακού και ΑΟ Κασσιόπης Κέρκυρας. Στο δεύτερο μισό μάλιστα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-20, είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που ένα δικό μας παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες για το άθλημα, επαναπατρίσθηκε και θα ανήκει στην οικογένειά μας, σε αυτή τη δεύτερη διαδοχική χρονιά, που μας βρίσκει παρόντες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία με τη βυσσινί φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω».