Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Θετικός για άνοδο στη Super League 2

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας είναι θετική στο θέμα της ανόδου της ομάδας στη Super League 2, μετά την σχετική πρόσκληση που έλαβε από την ΕΠΟ

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Θετικός για άνοδο στη Super League 2


Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας εκδήλωσε την επιθυμία να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2, μετά την σχετική πρόσκληση που έλαβε από την ΕΠΟ. Το θέμα αυτό συζητήθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου και υπήρξε θετικό κλίμα για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της μεγαλύτερης κατηγορίας. Οριστική απόφαση θα ληφθεί την Τετάρτη, αφού η διοίκηση μιλήσει πρώτα με δικηγόρους για τα διαδικαστικά θέματα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέργιος Κάλφας δήλωσε: «Το κλίμα για να αγωνιστούμε στη Super League 2 είναι θετικό. Υπάρχουν οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή. Άλλωστε στόχος μας ήταν η άνοδος της ομάδας και το μόνο πρόβλημα που ουσιαστικά υπάρχει είναι το χρονικό, καθώς την Τετάρτη λήγει η προθεσμία. Αύριο θα υπάρξει συνάντηση με δικηγόρους για να δούμε και αυτό το μέρος (μετατροπή σε ΠΑΕ κλπ). Το κλίμα πάντως είναι θετικό».