Ζέλικο Κάλαϊτζιτς: «Θα τα δίνουν όλα όταν παίζουν με την Παναχαϊκή»

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα ως προπονητής της Παναχαϊκής αλλά και για τον ΟΦΗ.

Ζέλικο Κάλαϊτζιτς: «Θα τα δίνουν όλα όταν παίζουν με την Παναχαϊκή»

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την επιστροφή του στην Ελλάδα ως προπονητής της Παναχαϊκής αλλά και για τον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς

Για την μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα: «Στην Σερβία όσο ήμουν εργάστηκα ως προπονητής σε ομάδες β’ και γ’ κατηγορίας. Τελείωσα την σχολή αποκτώντας το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ PRO και τώρα κάνω το πρώτο βήμα μου για να εργαστώ στο εξωτερικό».

Για το πως προέκυψε η πρόταση της Παναχαϊκής: «Μιλούσα με φίλους από την Ελλάδα και τους ζήτησα να με βοηθήσουν ώστε να βρω μια ομάδα και έτσι προέκυψε η πρόταση της Παναχαϊκής. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μια ιστορική ομάδα με αρκετό κόσμο, αγωνίζεται σε μια δύσκολη κατηγορία που έχει ομάδες που δεν θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο πως θα τα δίνουν όλα με έναν αντίπαλο όπως η Παναχαϊκή. Τα ίδια είχα αντιμετωπίσει και στον ΟΦΗ, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα».

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: «Πάντα παρακολουθούσα τον ΟΦΗ σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε. Χαίρομαι που ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν και στέκεται στα πόδια του. Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος είναι ο ΟΦΗ και αξίζει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα δύο τελευταία χρόνια έμαθα και είδα πως έχει μπει στην ομάδα νέος πρόεδρος, με νέα διοίκηση και γίνεται να προσπάθεια από το μηδέν. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος και θα στρώσουν όλα στην ομάδα. Υπάρχουν μέσα στον ΟΦΗ άνθρωποι του ποδοσφαίρου που γνωρίζουν τι κάνουν και πιστεύω πως θα γίνουν σπουδαία πράγματα στην ομάδα».

Για την φετινή σεζόν: «Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά φέτος, ειδικά με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο που σίγουρα θα βοηθήσει η δική του παρουσία. Η ομάδα έχει έναν έμπειρο και καλό προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά. Πιστεύω πως ο φετινός ΟΦΗ μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα από την προηγούμενη σεζόν, έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι».