Πανιώνιος: Έλαβε πρόσκληση να παίξει στη Super League 2

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο με την οποία ενημερώνει τους Νεοσμυρνιώτες πως έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στη Super League 2 και πρέπει να απαντήσουν έως την Τετάρτη

Πανιώνιος: Έλαβε πρόσκληση να παίξει στη Super League 2

Ήταν γνωστό ότι οι παράγοντες του Πανιωνίου προσπαθούσαν να βρουν τρόπο, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ευκαιρία να παίξουν στη Super League 2.

Ήταν μάλιστα σε επαφές με την Πολιτεία, αλλά και την ΕΠΟ και φαίνεται πως θετικές εξελίξεις σημειώνονται, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κερδίσει την άνοδό του μέσω του πρωταθλήματος, η ΕΠΟ έστειλε πρόσκληση στον Ερασιτέχνη για την πιθανότητα συμμετοχής του στη Super League 2.

Πανιώνιος: Κρυφοκοιτάζει Super League 2

Πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο ήλπιζαν για αρκετές εβδομάδες οι Νεοσμυρνιώτες και η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν όλο το τελευταίο διάστημα σε καθημερινές επαφές με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Σε πρώτη φάση απαιτούνται 150.000 ευρώ ως εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στη Super League 2 και αναμένεται η απάντηση του Πανιωνίου που έχει δικαίωμα να απαντήσει μέχρι την Τετάρτη.