Σαντορίνη: Πήρε τους Σμυρλή και Ζγκούρι

Στη Σαντορίνη υπέγραψαν ο 27χρονος Αλέξανδρος Σμυρλής και ο 33χρονος Ροντιόν Ζγκούρι

Σαντορίνη: Πήρε τους Σμυρλή και Ζγκούρι


Η Σαντορίνη έκανε δύο νέες μεταγραφές και συγκεκριμένα απέκτησε τον 27χρονο Αλέξανδρο Σμυρλή και τον 33χρονο Ροντιόν Ζγκούρι.

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Σαντορίνης 2020 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Σμυρλή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανιώνιο, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Γλυφάδα, Φωστήρα, Καλλιθέα, Τρίκαλα, Ηρόδοτο, Ιωνικό και Διαγόρα Ρόδου. Τον καλωσορίζουμε στην Σαντορίνη και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και επιτυχίες.

Επίσης στο ρόστερ του συλλόγου εντάχθηκε ο 33χρονος επιθετικός, Ροντιόν Ζγκούρι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΠΟ Τριγλίας στον Βόρειο Όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μεταξύ άλλων, ο ικανότατος άσος που σε 16 συμμετοχές πέρσι πέτυχε 2 γκολ έχει περάσει από Οδυσσέα Κορδελιού (Γ’ Εθνική), Ηρακλή Αμπελοκήπων (Γ’ Εθνική), Νέστο Χρυσούπολης (Γ’ Εθνική), Αιγινιακό (Super League 2), ΑΟ Τρίκαλα (Super League 2), Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ Εθνική) και Ασπρόπυργο».