Γύρισε σελίδα ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Νέος πρόεδρος στο Ναυπακτιακό Αστέρα ανέλαβε ο Γιώργος Μίχος και ξεκίνησε αμέσως ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Γύρισε σελίδα ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Νέος πρόεδρος στο Ναυπακτιακό Αστέρα ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής αλλά και πρώην γενικός διευθυντής, Γιώργος Μίχος.
Η ιστορική ομάδα αλλάζει σελίδα και φαίνεται ότι βγήκε από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει το προηγούμενο διάστημα. Έτσι υπάρχει νέο διοικητικό σχήματα το οποίο θα έχει την στήριξη του τέως προέδρου, Στάικου και τις επόμενες μέρες θα αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μίχος στις πρώτες δηλώσεις του ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για να μπορέσει ο Ναυπακτιακός Αστέρας να πετύχει τους στόχους του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δέχτηκα να βοηθήσω το Ναυπακτιακό Αστέρα γιατί ήταν στα πρόθυρα του Πρωτοδικείου. Ξέρω πολύ καλά τις ευθύνες που αναλαμβάνω. Έχω υπηρετήσει 25 χρόνια το σωματείο είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, είτε ως παράγοντας. Θα αλλάξουμε πράγματα όπως τη φιλοσοφία, την οργάνωση και τη νοοτροπία της. Τους θέλουμε όλους κοντά μας».