Παναιγιάλειος: Κρίσιμη η τρίτη γενική συνέλευση

Την Πέμπτη 5 Αυγούστου διεξάγεται η γενική συνέλευση στον Παναιγιάλειο και είναι η τρίτη κατά σειρά διαδικασία, αφού οι δύο προηγούμενες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Παναιγιάλειος: Κρίσιμη η τρίτη γενική συνέλευση

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο Παναιγιάλειος, καθώς στις δύο πρώτες γενικές συνελεύσεις οι «μελανόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να εκλέξουν νέα διοίκηση. Έτσι θα γίνει μία τρίτη προσπάθεια και αν τότε και πάλι δεν βρεθεί λύση, τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα για τους Αιγιώτες και θα χρειαστεί να ακολουθήσουν το δρόμο του Πρωτοδικείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πελοποννησιακής ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο Παναιγιάλειος ΓΣ καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 και ώρα 19:30 στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, με θέμα την πρόσκληση ενδιαφέροντος για Αρχαιρεσίες. Επισημαίνουμε ότι θα είναι η τρίτη κατά σειρά διαδικασία, αφού οι δυο προηγούμενες κρίθηκαν άκαρπες, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα για την εξεύρεση λύσης, γι’ αυτό και η παρουσία όλων των μελών καθώς και όσων ενδιαφέρονται και αγαπούν τον Ιστορικό μας σύλλογο, είναι απαραίτητη».