Γ' Εθνική: Δεν υπέβαλε δήλωση συμμετοχής η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ακολουθεί κι ο Εθνικός Σκουλικάδου

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Χανίων δεν υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Εθνικός Σκουλικάδου

Γ' Εθνική: Δεν υπέβαλε δήλωση συμμετοχής η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ακολουθεί κι ο Εθνικός Σκουλικάδου


Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν στη Γ' Εθνική και η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Χανίων δεν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Η φημολογούμενη αποχώρηση των κρητικών έγινε πράξη και ύστερα από αρκετές παρουσίες στη συγκεκριμένη κτηγορία, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα είναι ορατός ο κίνδυνος για τους κρητικούς, ώστε να μην λάβουν μέρος ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων.

Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκονται και οι άνθρωποι του Εθνικού Σκουλικάδου και όλα δείχνουν ότι οι Ζακυνθινοί δεν θα δηλώσουν συμμετοχή για τη νέα Γ' Εθνική.

Ο σύλλογος που τη χρονιά που μας πέρασε έκανε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας την παραμονή του, βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τις Εθνικές Κατηγορίες για οικονομικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις μεταξύ των μελών της διοίκησης, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ο τρόπος που θα μπορέσει το Σκουλικάδο να συνεχίσει να παίζει στη Γ’ Εθνική.