Κοζάνη: Έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Κυριακίδη

Στο ρόστερ της Κοζάνης εντάχθηκε ο 35χρονος τερματοφύλακας, Δημήτρης Κυριακίδης

Κοζάνη: Έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Κυριακίδη



Στην Κοζάνη εντάχθηκε ο έμπειρος τερματοφύλακας, Δημήτρης Κυριακίδης και για την απόκτησή του η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κυριακίδη. Ο διεθνής άσος είναι γεννημένος στην Καβάλα την 24η Σεπτεμβρίου 1986 και έχει ύψος 1,86 μ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Νέστο Χρυσούπολης. Το 2004 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ κατά την περίοδο 2008-09 δόθηκε δανεικός στον Αγροτικό Αστέρα και την επόμενη (2009-10) στον Πανσερραϊκό.

Το καλοκαίρι του 2010, αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό, όπου στα τρία χρόνια παραμονής του είχε 82 συμμετοχές πρωταθλήματος. Τον Ιούλιο του 2013 συμφώνησε με την Ξάνθη υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς συνεργασίας και με την ολοκλήρωσή του αποχώρησε για να συνεχίσει στον Παναιτωλικό.

Τον Νοέμβριο του 2016 κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ελλάδας από τον Μίχαελ Σκίμπε, σε αντικατάσταση του τραυματία Στέφανου Καπίνο, για τους αγώνες με τη Λευκορωσία και τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη (προκριματικά Μουντιάλ 2018).

Η παρουσία αποτελεί τιμή για την ομάδα μας, για την πόλη μας και ένα μεγάλο κίνητρο για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της περιοχής μας!!!
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε να είναι υγιείς, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα μας με αφοσίωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί».