Ναυπακτιακός Αστέρας: Υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα κατέθεσε στην ΕΠΟ όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ναυπακτιακός Αστέρας: Υπέβαλε δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα

Τελικά ο Ναυπακτιακός Αστέρας θα λάβει κανονικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα σε διοικητικό επίπεδο. Το συγκρότημα της Ρούμελης βγήκε από το διοικητικό αδιέξοδο και η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα έστειλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα δηλώνοντας συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο Ελλάδος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδος που κάθε χρόνο στηρίζουν το Ναυπακτιακό Αστέρα και όλους τους κατόχους των διαρκείας που κάθε χρόνο γίνονται ο … δωδέκατος παίχτης της ομάδος μας με την παρουσία του στο γήπεδο. Μέσα στην εβδομάδα θα τρέξουν και οι εξελίξεις για το θέμα του προπονητή καθώς και το πλάνο έναρξης προετοιμασίας σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Μία πόλη-Μία ομάδα».