Δρακόπουλος: «Αυτοκτονία» η συνεργασία του Ηρακλή με την Τρίγλια Χαλκιδικής

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος χαρακτήρισε «αυτοκτονία» το ενδεχόμενο συγχώνευσης του ΓΣ Ηρακλής με την Τρίγλια Χαλκιδικής.

Δρακόπουλος: «Αυτοκτονία» η συνεργασία του Ηρακλή με την Τρίγλια Χαλκιδικής

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Γ.Σ. Ηρακλής με την ΠΑΕ Τρίγλια, για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και χαρακτήρισε αυτοκτονία αυτό το εγχείρημα.

Στις δηλώσεις του ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε τα ακόλουθα: «Αυτοκτονία θεωρώ το εγχείρημα αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει. Θέλω να γίνει γιατί θα με απαλλάξει από διάφορα πράγματα, αλλά είναι αυτοκτονία! Με τον τρόπο που θέλουν να κάνουν και να παίξουν στο Καυτανζόγλειο, θα ακολουθήσουν όλα τα χρέη. Δεν θα επιβιώσει αυτό. Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για πολλές ομάδες με ανάλογες περιπτώσεις που θα πληρωθούν παίκτες από το παρελθόν.

Ο Ηρακλής σίγουρα θα βρει τα παλιά χρέη μπροστά του, ειδικά αν παίξει στο Καυτανζόγλειο. Και τα ελληνικά δικαστήρια και η FIFA δεν θα το παραβλέψουν. Πρέπει να υπάρχει μια διαφοροποίηση, ένα κενό, να μη συνδέεται αυτόματα με το παρελθόν. Τώρα είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξει σύνδεση. Γι’ αυτό το δικό μου πλάνο ήταν με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που δεν άλλαξε τίποτα. Δεν αλλάζει χρώματα, σήμα.

Δεν έχω πολλά πάρε - δώσε με τον Γ'Σ Ηρακλής. Μου είχαν ζητήσει κάποια δανεικά, το αρνήθηκα κι αυτό ήταν όλο. Δεν θεωρώ ότι αυτό το project μπορεί να επιβιώσει. Θα μπορούσα να είχα ασχοληθεί με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, αν έβλεπα ότι υπάρχει υγεία. Προς το παρόν δεν βλέπω υγεία και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι».