Προοδευτική: Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Αραβαντινός

Ο Αντώνης Αραβαντινός ανέλαβε την προεδρία στην Προοδευτική, μετά την πρόσφατη παραίτηση που υπέβαλε ο Βασίλης Κατσαρός.

Προοδευτική: Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Αραβαντινός

Ο Αντώνης Αραβαντινός ανέλαβε την προεδρία στην Προοδευτική, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Βασίλης Κατσαρός. Στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Αραβαντινός πρότεινε για πρόεδρο τον δικηγόρο Κώστα Μάκρα ο οποίος όμως αρνήθηκε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όπως και ο Γιάννης Ταμβάκης.

Έτσι νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος θα παραμείνει στο συγκεκριμένο πόστο μέχρι τον Δεκέμβριο, που θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Το νέο διοικητικό συμβούλιο των «βυσσινί» αποτελείται από τους:

Αντώνη Αραβαντινό πρόεδρο, Γιάννη Ταμβάκη αντιπρόεδρο, Σωκράτη Πτερνέα γενικό γραμματέα, Κώστα Μάκρα ειδικό γραμματέα, Νίκο Μπάκα ταμία, Αλέκο Νταβέλη γενικό αρχηγό και Γιώργο Λαουτάρη υπεύθυνο μπάσκετ. Μέλη του συλλόγου είναι η Φατμίρ Λεκάι (αδελφή του πρώην προέδρου), ο Χρήστος Χαρτόπης, ο Γιάννης Κουκουβίνος, ο Βασίλης Χατζηαθανασίου και ο Πέτρος Στεργίου. Στη συνέχεια έγινε εισήγηση να αλλάξει το καταστατικό του συλλόγου και να προσαρμοστεί στο νέο αθλητικό νόμο.