Γ’ Εθνική: Διπλό ο Πανιώνιος στη Ζάκυνθο, άνοδος για Αναγέννηση Καρδίτσας (βαθμολογίες)

Στους αγώνες μπαράζ της Γ’ Εθνικής  για την άνοδο τεσσάρων συνολικά ομάδων στη μεγαλύτερη κατηγορία, ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ζακύνθου (2-1), ενώ ο Αχέρων Καναλακίου κέρδισε εύκολα τον Διαγόρα Στεφανοβικείου  (4-0)

Γ’ Εθνική: Διπλό ο Πανιώνιος στη Ζάκυνθο, άνοδος για Αναγέννηση Καρδίτσας (βαθμολογίες)

Στους αγώνες μπαράζ που έγιναν σήμερα (4/7) στη Γ’ Εθνική για την άνοδο τεσσάρων συνολικά ομάδων στη μεγαλύτερη κατηγορία, ο Πανιώνιος ζευγάρωσε τις νίκες του μετά το 1-2 που απέσπασε στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα. Το ματς ήταν επεισοδιακό και απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ παραγόντων και παικτών των δύο ομάδων αλλά με την επέμβαση της αστυνομίας ηρέμησαν τα πνεύματα. Στο Νότιο Όμιλο, ο Ηρόδοτος πήρε «λευκή» ισοπαλία στη Ραφήνα από την Θύελλα, ενώ η ΑΕ Κηφισιάς είχε το ρεπό της. Καθοριστικό θα είναι το ματς της ερχόμενης Τετάρτης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕ Κηφισιάς.

Στο Βόρειο όμιλο ο Αχέρων Καναλακίου επιβλήθηκε του Διαγόρα Στεφανοβικείου με το ευρύ 4-0, ενώ στο άλλο ματς ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας και ο Ορφέας Ξάνθης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1. Εδώ η Αναγέννηση Καρδίτσας εξασφάλισε το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου. Στην τελευταία αγωνιστική, υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και στον Αχέρων Καναλακίου.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στους δύο ομίλους, έχουν ως εξής:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (4η αγωνιστική)

Αχέρων Καναλακίου – Διαγόρας Στεφανοβικείου 4-0, Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας – Ορφέας Ξάνθης 1-1.

* Ρεπό έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (3η αγωνιστική)

Θύελλα Ραφήνας – Ηρόδοτος 0-0, Ζάκυνθος – Πανιώνιος 1-2.

* Ρεπό έχει η ΑΕ Κηφισιάς.