Νέα Αρτάκη: Έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Σιαλμά

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε η Νέα Αρτάκη, καθώς απέκτησε τον 35χρονο επιθετικό, Δημήτρη Σιαλμά

Νέα Αρτάκη: Έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Σιαλμά

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε η Νέα Αρτάκη, καθώς ενέταξε στο ρόστερ του συλλόγου τον έμπειρο, Δημήτρη Σιαλμά. Ο 35χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Τρίκαλα, Ηρόδοτο, Εθνικό Αστέρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό Πειραιώς, Πλατανιά, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Βλαχιώτη, Ναύπλιο, Παναχαϊκή και Πανιώνιο.

Για τη μεταγραφή του παίκτη, η διοίκηση της Ευβοιώτικης ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιαλμά, και έναρξη συνεργασίας του για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021 – 2022 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ΑΟΝΑ πρωταγωνιστής και ηγέτης , με πολύ μεγάλη καριέρα στην Α' και Β' Εθνική, Super League 1 και Super League 2 με τις oμάδες τη ΑΕΚ, Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννiνα, Άρη, Εθνικό Πειραιά, Ολυμπιακό Βόλου, Πλατανιά Χανίων, Παναχαική, Τρίκαλα κ.α. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με ομάδες στην Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν και Ρουμανία. Ευχόμαστε στον Δημήτρη, πάνω από όλα υγεία, δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί».