Ορφέας Ξάνθης για το μπαράζ στην Καρδίτσα: «2021 και 2000 κόσμο στο γήπεδο»

Έξαλλοι είναι στον Ορφέα Ξάνθης με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ανακοίνωση βγήκε για τη φιλοξενία, την παρουσία κόσμου στις εξέδρες και τον Περικλή Αμανατίδη!

Ορφέας Ξάνθης για το μπαράζ στην Καρδίτσα: «2021 και 2000 κόσμο στο γήπεδο»

Διπλή ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης με καταγγελίες για την φιλοξενία που είχε η αποστολή στην Καρδίτσα στον αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση, την παρουσία κόσμου στο γήπεδο και τον τεχνικό Περικλή Αμανατίδη.

Στην ομάδα της Ξάνθης διαμαρτύρονται για τη φιλοξενία και την υπεράριθμη παρουσία κόσμου στις εξέδρες μη τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και εκσφενδονίζοντας μπουκάλια και ύβρεις σε όλο το παιχνίδι, όπως αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση του Ορφέα.

«Η Ελλάδα στο μεγαλείο σου. 2021 και 2000 κόσμο στο γήπεδο οι οποίοι εκσφενδόνιζαν μπουκάλια και ύβρεις σε όλο το παιχνίδι. Η κρίση δική σας» αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης.

Παράλληλα η ομάδα της Ξάνθης κατήγγειλε και την παρουσία μπράβων

«Κρίμα δεν σεβάστηκαν ούτε το μεγάλο Όνομα το σωματείο που λέγεται Αναγέννησης Καρδίτσας γυρίσαμε στην εποχή τον μπράβων με προτεργάτη το καλόπαιδο Περικλή Αμανατίδη. Ντροπή. Ντροπή. Μαύρη σελίδα για το ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!!» αναφέρει η δεύτερη ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης.