Γ' Εθνική: Πιο νωρίς θα αρχίσουν τα μπαράζ ανόδου στο Βορρά

Την Κυριακή 6 Ιουνίου πέφτει η αυλαία σε πέντε ομίλους της Γ' Εθνικής και αμέσως μετά θα αρχίσουν οι αγώνες μπαράζ των ισάριθμων πρωταθλητών, για την άνοδο των δύο πρώτων ομάδων στη μεγαλύτερη κατηγορία

Γ' Εθνική: Πιο νωρίς θα αρχίσουν τα μπαράζ ανόδου στο Βορρά


Την Κυριακή 6 Ιουνίου πέφτει η αυλαία σε πέντε ομίλους της Γ' Εθνικής και αμέσως μετά θα αρχίσουν οι αγώνες μεταξύ των πέντε πρωταθλητών των ομίλων αυτών για την άνοδο δύο ομάδων στη μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Νότιος Όμιλος με τους πρωταθλητές των ομίλων 6, 7, 8, 9 και 10 θα αρχίσει μεταγενέστερα λόγω εκκρεμοτήτων.


Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Γ’ Εθνικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ. Ιδιαίτερα στον ένατο όμιλο θα γίνουν κανονικά οι αγώνες Κυριακή-Τετάρτη. Στη συνέχεια θα διεξαχθούν τα τρία εξ αναβολής παιχνίδια της Θύελλας Πατρών με Ζάκυνθο, Αίαντα Γαστούνης και Εθνικό Σκουλικάδου ενώ η τελευταία αγωνιστική του ομίλου θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου.

Μόλις ολοκληρωθούν και εκεί τα πρωταθλήματα, θα ξεκινήσουν τα μπαράζ των πέντε πρωταθλητών για την άνοδο επίσης δύο σωματείων στη μεγαλύτερη κατηγορία.