Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Και μαθηματικά πρωταθλητής

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στο δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής καθώς δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, έχει οχτώ πόντους διαφορά από την δεύτερη στη βαθμολογία Θύελλα Σαρακηνών

Ποσειδώνας Μηχανιώνας: Και μαθηματικά πρωταθλητής

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο, μετά την χθεσινή (26/5) εκτός έδρας νίκη του επί του Θερμαϊκού Θέρμης. Κι αυτό γιατί η ομάδα έχει οχτώ πόντους διαφορά από την δεύτερη Θύελλα Σαρακηνών και απομένουν δύο αγωνιστικές για να λήξει το πρωτάθλημα στο δεύτερο όμιλο. Ο Ποσειδώνας έχει να παίξει με τα Γιαννιτσά (εντός) και τον Εδεσσαϊκό (εκτός), αλλά τα δύο παιχνίδια έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες και ο τεχνικός, Γιώργος Αμανατίδης, έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν γι’ αυτή την επιτυχία και τώρα μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, θα διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας είναι μέχρι τώρα αήττητος με 11 νίκες και 1 ισοπαλία. Φυσικά το πρωτάθλημα κλείδωσε, μετά και από την χθεσινή (26/5) ήττα της Θύελλας Σαρακηνών από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.