Πανιώνιος-Ηλιούπολη: Επεισόδια και μετά το τέλος του ματς (vid)

Επεισόδια σημειώθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ηλιούπολη που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Πανιώνιος-Ηλιούπολη: Επεισόδια και μετά το τέλος του ματς (vid)

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη, αφού πριν την έναρξη της αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των "κυανέρυθρων" και ανδρών που συνόδευσαν την αποστολή των φιλοξενούμενων.

Νέα Σμύρνη: Επεισόδια με τραυματίες από μαχαίρι στο Πανιώνιος - Ηλιούπολη (vid)

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από εκείνη τη στιγμή και με τον ίδιο άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα ilioupolinews.gr, μετά το τέλος της αναμέτρησης οπαδοί του Πανιωνίου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Γ' Εθνική: Ισόπαλο το ντέρμπι Πανιώνιος - Ηλιούπολη, ήττα του Εθνικού - Όλα τα αποτελέσματα

Οι φίλοι των "κυανέρυθρων" φέρονται να πέταξαν κροτίδες και πέτρες προς τα μέλη της αποστολής της Ηλιούπολης, ενώ επιχείρησαν να κινηθούν και προς την εξέδρα των επισήμων. Προκλήθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών του Πανιωνίου και των ανδρών που συνόδευσαν την αποστολή της Ηλιούπολης στη Νέα Σμύρνη και η αστυνομία χρειάστηκε να κάνει χρήση κροτίδων κρότου λάμψης προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και να μη ξεφύγει.

Να σημειώσουμε ότι η αποστολή της Ηλιούπολης έμεινε κλεισμένη στα αποδυτήρια γι' αρκετή ώρα προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση και να μπορέσει να αποχωρήσει με ασφάλεια από το γήπεδο.