Μαρκό: Σπάθας αντί Καραδήμου

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μαρκό. Ο Βασίλης Σπάθας είναι ο αντικαταστάτης του Λουκά Καραδήμου.

Μαρκό: Σπάθας αντί Καραδήμου

Ο Βασίλης Σπάθας είναι από τη Μ. Τρίτη (27/4) ο νέος προπονητής της Μαρκό, μετά το «διαζύγιο» με τον Λουκά Καραδήμο.

«Μετά από ολονύχτιες χθεσινές διαπραγματεύσεις ο Πρόεδρος και η Διοίκηση αποφάσισε στην ανάθεση τής τεχνικής ηγεσίας στον κύριο Βασίλη Σπάθα.

Ο Πειραιώτης προπονητής ανταποκρίθηκε θετικά και υποσχέθηκε ότι θα φανεί αντάξιος στην Ιστορία της Μαρκό και είναι αποφασισμένος να βγάλει την ομάδας μας από την δύσκολη αυτή κατάσταση εώς το τέλος!

Σήμερα στις 15.00 θα γίνει η παρουσίαση στους παίκτες, ξενάγηση εγκαταστάσεων, γυμναστηρίου, και σε ότι άλλα ζητήσει πού αφορούν την λειτουργία της ομάδας!

Εμείς θα του ευχηθούμε καλορίζικος, σιδερένιος και πολλές επιτυχίες με την Μαρκό μας» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Μαρκό τη Μ. Τρίτη (27/4).

Θυμίζουμε πως τη Μ. Δευτέρα (26/4) είχε ανακοινωθεί το «διαζύγιο» με τον Λουκά Καραδήμο: «Λύθηκε με κοινή συναίνεση και σε καλό κλίμα η συνεργασία μας με τον προπονητή Λουκά Καραδήμο.

Ο Λουκάς Καραδήμος επί εννέα μήνες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Γ.Σ ΜΑΡΚΟ με απόλυτο σεβασμό στους ποδοσφαιριστές, τη Διοίκηση και τους Φιλάθλους, τίμησε με τη στάση του και το ήθος του την ιστορία της ομάδας.

Η Διοίκηση του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Λουκά Καραδήμο για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον άμεσο συνεργάτη του Μάριο Κασσιανό για τις υπηρεσίες του και την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».