Μαρκό: Ανακοίνωση για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (pic)

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Μαρκό για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή (19/4) για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μαρκό: Ανακοίνωση για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (pic)

Η ανακοίνωση της Μαρκό

«Αξιότιμοι Κύριοι τής Ε.Π.Ο μπορούμε να μάθουμε εάν τηρείτε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο;

Είναι το 2ο παιχνίδι τής ομάδας μας εκτός έδρας και τα γήπεδα ήταν γεμάτα από φιλάθλους των γηπεδούχων, τα συγχαρητήρια μας και στον Διοικητή τής Αστυνομίας του τοπικού τμήματος πού δεν άφηνε τον Αντιπρόεδρο τής ομάδας μας να μπει στο γήπεδο και στις κερκίδες του Ιστορικού γίνονταν χαμός όπως και απέναντι στο γήπεδο τού μπάσκετ και βόλεϊ της ΛΑΝΣ πού ήταν στριμωγμένοι γύρω στα 300 άτομα, καλύτερα να τούς έβαζε και αυτούς στο γήπεδο μην κολλήσουν και τίποτα οι άνθρωποι!

Συγχαρητήρια και στον Διαιτητή Ωραιόπουλο και τον επόπτη του Παπαδάμ που φάουλ δικό μας στο κόρνερ αγγίζοντας ο ποδοσφαιριστής μας Ξυγκάκης την μπάλα για να χτυπήσει το φάουλ λέει ΠΑΙΖΕΤΕ στον παίκτη του Πανιωνίου που πασάρει στην περιοχή μας και εμβρόντητοι οι ποδοσφαιριστές μας βλέποντας αυτό τρέχουνε να καλύψουν τον παίκτη τού Πανιωνίου και στην επαφή τού ποδοσφαιριστή μας Τσίκλου δίνει πέναλτι και αποβολή τού παίκτη μας!

Δεν έχει ανάγκη από εσάς Κύριε Ωραιόπουλε Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΕΙ!

Ένα πάντως είναι σίγουρο την ομάδα του ΜΑΡΚΟ θα την βρείτε μπροστά σας, δεν ξεχνάμε ποτέ!

Όσο για το Υγειονομικό Πρωτόκολλό σας μην διακονηθείτε να το τηρήσετε σε εμάς την επόμενη Κυριακή στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ».