Η γκολάρα του Λώττα πίσω από το κέντρο (vid)

Ο Άρης Λώττας πέτυχε ένα από ομορφότερα γκολ της χρονιάς. Ο έμπειρος μέσος με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας σκόραρε με σουτ λίγο πίσω από το κέντρο!

Η γκολάρα του Λώττα πίσω από το κέντρο (vid)

Ο Άρης Λώττας πέτυχε ένα φοβερό γκολ στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης την Κυριακή (18/4) το απόγευμα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ποιοτικός μέσος της ομάδας της Καρδίτσας είδε τον τερματοφύλακα εκτός εστίας και με φοβερό τεχνικό σουτ, πίσω από τη μεσαία γραμμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γιαννιώτης άσος για όσους δεν το γνωρίζουν είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τους «μικρούς» του Ολυμπιακού και τα πρώτα χρόνια είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Φωστήρα και Χαϊδάρι αλλά δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών.

Έχει περάσει και από Άρη, Ολυμπιακό Βόλου, Καλλονή, Πανηλειακό, Κέρκυρα, Κόρινθο, ΑΟ Τρίκαλα, Δόξα Κρανούλας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Δωτιέα Αγιάς, Χανιά, Σπάρτη.

Για όσους τον έχουν παρακολουθήσει είναι ένας παίκτης που ξέρει μπάλα και μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά όταν μιλάμε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Λώττας πέρασε στον αγώνα της Κυριακής στο β’ ημίχρονο αλλά τα περίπου τριάντα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν αρκετά για να μας χαρίσουν ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα.

Δείτε το πανέμορφο γκολ