Πανιώνιος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίχου


Το διοικητικό συμβούλιο του Πανιωνίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου μεσοαμυντικού, Τριαντάφυλλου Μίχου

 Πανιώνιος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίχου


Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου μεσοαμυντικού, Τριαντάφυλλου (Άκη) Μίχου, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που πρόκειται να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου.

Ο νεαρός παίκτης μέχρι πρότινος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Φωκικό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Νέας Αρτάκης και στον ΑΟ Υπάτου. Για την μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή Άκη Μίχου που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ομάδας του Φωκικού, Δημήτρη Καραγιάννη και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι την τελική συμφωνία και τους ευχόμαστε να πετύχουν κάθε αγωνιστικό τους στόχο».

Από την πλευρά του ο Φωκικός ανέφερε τα εξής: «Εξ αρχής ο στόχος αυτού του Δ.Σ ήταν η ανάδειξη και η πρόοδος νέων αθλητών μέσα από το σωματείο μας. Είναι χαρά για εμάς η μετακίνηση ενός παιδιού από τον ΦΩΚΙΚΟ στον ιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Άκη στη νέα του ομάδα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας