Γ' Εθνική: Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις...

Στη σημερινή συνεδρίαση της (16/3) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν πήρε κάποια απόφαση για τη Γ' Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα, κάτι που αναμένεται να κάνει στο συμβούλιο της ερχόμενης εβδομάδας

Γ' Εθνική: Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις...

Στη σημερινή συνεδρίασή της (16/3) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν πήρε κάποια απόφαση για τη Γ' Εθνική. Αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις για την συγκεκριμένη κατηγορία θα δρομολογηθούν για την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα συζητηθεί και το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων.

Στην ερχόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα συζητηθεί το μέλλον της κατηγορίας και η προοπτική για επανέναρξη στις 4 Απριλίου, όπως έχει εισηγηθεί η επιτροπή Διοργανώσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η εισήγηση της επιτροπής κάνει λόγο για έναν γύρο του πρωταθλήματος και οι ομάδες να συνεχίσουν από το σημείο που είχαν σταματήσεις στο τέλος Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, όλα δείχνουν πρόωρο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις.

Παρόλα αυτά πρέπει να τονίσουμε ότι στις 27 Μαρτίου θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ και δεν αποκλείεται τις αποφάσεις να τις πάρει η νέα Εκτελεστική Επιτροπή που θα προκύψει.