Πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας: Αδύνατη η έναρξη τοπικών πρωταθλημάτων με τα υπάρχοντα πρωτόκολλα

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων με τα ισχύοντα πρωτόκολλα δεν μπορεί να γίνει

Πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας: Αδύνατη η έναρξη τοπικών πρωταθλημάτων με τα υπάρχοντα πρωτόκολλα

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και της Γ' Εθνικής είπε τα εξής:

«Θεωρώ ότι σε σύντομο διάστημα θα παρθεί μια απόφαση από την Ομοσπονδία για τα τοπικά πρωταθλήματα. Η σκέψη που υπάρχει είναι αν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί η Γ’ Εθνική, η κάθε Ένωση θα πρέπει να ορίσει έναν πρωταθλητή.

Με ποιον τρόπο θα βγει; Θα εξαρτηθεί από τα υγειονομικά μέτρα και αν επιτραπεί να γίνουν κάποιοι αγώνες ομάδων που θέλουν να παίξουν στη Γ’ Εθνική.

Άλλη θα είναι η απόφαση αν συνεχιστεί η Γ' Εθνική και άλλη αν δεν ξεκινήσει. Έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων με αυτά τα πρωτόκολλα δεν μπορεί να γίνει. Αυτό που περιμέναμε ήταν η απελευθέρωση των ακαδημιών. Να προπονηθούν έστω τα παιδιά μέχρι δώδεκα ετών. Δυστυχώς και αυτό δεν έχει γίνει. Να μπουν στα γήπεδα έστω με κάποια μέτρα και να χαρούν το ποδόσφαιρο. Είναι ένα κομμάτι σοβαρό για την υγεία των παιδιών. Θα πρέπει να μπουν στα γήπεδα και να χαρούν το ποδόσφαιρο».

Για τη Γ' Εθνική είπε: «Δεν ξέρουμε αν από τη Δευτέρα ξαναρχίσει η Γ' Εθνική. Θα έπρεπε να είχε αρχίσει από καιρό, από τη στιγμή που μπορούν να τηρούν τα πρωτόκολλα οι ομάδες, η ΕΠΟ πήρε διάφορα οικονομικά μέτρα όπως είναι η μείωση της διαιτησίας αλλά και η κάθε ΕΠΣ μπορεί να βοηθήσει από την πλευρά της».