Γ' Εθνική: Νέα απαγόρευση των προπονήσεων

Η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση απαγορεύει τις προπονήσεις για όλες τις ομάδες και τους ομίλους της Γ' Εθνικής

Γ' Εθνική: Νέα απαγόρευση των προπονήσεων

Στη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξέδωσε σήμερα (6/3) η γγΑ σχετικά με το τι θα ισχύσει για τις προπονήσεις και τους αγώνες, έφερε τεράστιο μπέρδεμα στη Γ' Εθνική, καθώς απαγορεύει τις προπονήσεις για όλες τις ομάδες και τους ομίλους της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Από την γγΑ άφησαν να εννοηθεί ότι το κριτήριο της εκ νέου διακοπής στη Γ’ Εθνική έχει να κάνει με τον μεγάλο όγκο των σωματείων που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα. Έτσι λοιπόν από χθες, οι προπονήσεις αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας και στους 10 ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Φυσικά τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς μία εβδομάδα πριν, οι λοιμωξιολόγοι είχαν ανάψει το ... πράσινο φως για προπονήσεις στη Γ' Εθνική. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα σωματεία να προχωρήσουν σε μεταγραφές, προσλήψεις προπονητών και εβδομαδιαία rapid test, τη στιγμή που τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι είχαν σημειώσει τεράστια αύξηση.

Να σημειωθεί ότι τα σημερινά μέτρα, ήρθαν μία μέρα μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου και μάλιστα με τροποποίηση της προκήρυξης για διεξαγωγή ενός μόνο γύρου.