Γ' Εθνική: Δήλωσε συμμετοχή ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Κανονικά θα συμμετάσχει στη Γ' Εθνική ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ο οποίος προετοιμάζεται για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Γ' Εθνική: Δήλωσε συμμετοχή ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Παρών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα είναι ο Τηλυκράτης, καθώς η ομάδα της Λευκάδας δήλωσε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Στον νησιώτικο σύλλογο βρίσκονται στην τελική ευθεία προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου βάσει της εισήγησης που έχει κάνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η τελευταία βέβαια θα πάρει την τελική απόφαση της επανεκκίνησης τη συγκεκριμένη ημερομηνία, εφόσον το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων ημερών.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό θέμα είναι ο τρόπος διεξαγωγής του υπολοίπου του πρωταθλήματος, ο οποίος μπορεί να αλλάξει αν υπάρξουν πολλές ομάδες που θα δηλώσουν αδυναμία να κατέβουν να αγωνιστούν. Αυτό, πάλι, θα το αποφασίσει η ΕΕ της ομοσπονδίας.

Πάντως κύκλοι του Τηλυκράτη αφήνουν να εννοηθεί ότι η ομάδα θα είναι ακόμη πιο δυνατή στην πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ είναι σε συζητήσεις για οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια και τον τοπικό δήμο.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν καταθέσει τις ενστάσεις τους στην πρόταση των λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη των προπονήσεων, την οποία αποδέχθηκαν η ΓΓΑ και η ΕΠΟ, από τη στιγμή που το νησί της Λευκάδας είναι στο κόκκινο εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.