Γ' Εθνική: Οι δύο πρώτες αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο Γιούχτας άνοιξαν τον χορό των αποχωρήσεων στη Γ' Εθνική, καθώς έκαναν γνωστό ότι δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Γ' Εθνική: Οι δύο πρώτες αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα

Δύο ομάδες μέχρι τώρα, έχουν ανοίξει τον …. χορό των αποχωρήσεων στη Γ’ Εθνική. Αρχικά η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και για το θέμα αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αποφάσισε τη μη συμμετοχή της ομάδας μας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής». Μ’ αυτήν την λιτή ανακοίνωση, η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης γνωστοποίησε την απόφασή της να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο νομός Ροδόπης μένει μόνο με την Ελπίδα Σαπών στα εθνικά πρωταθλήματα.

Επίσης ο Γιούχτας, στο Ηράκλειο Κρήτης, δεν θα υποβάλλει κι αυτός δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, εφόσον αυτό ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Μπουνάκης γνωστοποίησε την επιθυμία της ομάδας των Αρχανών, να μην δηλώσει συμμετοχή. Η απόφαση φαίνεται να είναι ειλημμένη και αν η ΕΠΟ μείνει αδιάλλακτη στην άποψή της, τότε ο Γιούχτας θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Α1 ΕΠΣΗ.