Γ' Εθνική: Ο πρώτος πρόεδρος που εμβολιάστηκε

Ο πρόεδρος του Τηλυκράτη, χειρούργος, Θανάσης Καραγιάννης, είναι ο πρώτος πρόεδρος ομάδας στη Γ' Εθνική που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Γ' Εθνική: Ο πρώτος πρόεδρος που εμβολιάστηκε

Μπορεί το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική να έχει διακοπεί λόγω κορονοϊού, μπορεί οι παίκτες και παράγοντες να περιμένουν με αγωνία για το πότε θα ξανασυναντηθούν στους αγωνιστικούς χώρους, υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που δίνουν τη δική τους μάχη κατά της πανδημίας.

Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος του Τηλυκράτη, χειρούργος, Θανάσης Καραγιάννης, ο οποίος σήμερα (12/1) ήταν ο πρώτος από το ιατρικό προσωπικό που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Το ωραίο στην όλη ιστορία είναι ότι ο Καραγιάννης δεν ξέχασε ούτε εκείνη τη στιγμή την ιδιότητά του, αυτή του προέδρου του Τηλυκράτη, και πήγε να εμβολιαστεί με μάσκα και σήμα του συλλόγου, κάτι που σχολιάστηκε από νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραγιάννης είναι επικεφαλής του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Λευκάδας. Να σημειώσουμε τέλος ότι η Λευκάδα ανήκει στις περιοχές που δεν έχουν πολλά κρούσματα κορονοϊού.