Ηρακλής: «Αγωνιζόμαστε για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής»

Στην ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή αναφέρεται ότι η ΓΓΑ βλέπει θετικά την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό, καθώς πολλά σωματεία δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος που απαιτούν τα rapid test

Ηρακλής: «Αγωνιζόμαστε για την επανέναρξη της Γ' Εθνικής»

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή καταβάλει προσπάθειες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και για το λόγο αυτό εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΓΓΑ βλέπει θετικά την επανέναρξη αλλά το μεγάλο πρόβλημα που μας έχουν ενημερώσει είναι το οικονομικό, καθώς πάρα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος που απαιτούν τα rapid test. Η ΕΠΟ ολοκλήρωσε όμως το υγειονομικό πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Γ' Εθνικής στις προπονήσεις και εντός των προσεχών ημερών θα το στείλει για έγκριση στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Γίνεται μια προσπάθεια από την τοπική αυτοδιοίκηση να καταφέρει να συνδράμει οικονομικά και να δώσει θετική απάντηση και να ξεπεραστεί κάθε τι πρόβλημα με τα τεστ.

Από την άλλη οι λοιμωξιολόγοι είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά τη σωστή τήρηση των μέτρων προστασίας, τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν ευλαβικά τα σωματεία, προκειμένου να μην οδηγηθούμε ξανά σε αναστολή εφόσον υπάρξει επανέναρξη.
Να σημειώσουμε ότι η ΕΠΟ έχει διεξάγει την έρευνά της μέσω της επιτροπής εθνικών ομάδων και ξένων ομοσπονδιών, διαπιστώνοντας ότι σε πολλές χώρες της ευρύτερης περιοχής μας τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά και μόνο η Ελλάδα βρίσκεται στη θλιβερή θέση να μην έχει καταστεί εφικτή η επανεκκίνηση ούτε καν της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας αλλά και πόσο μάλλον στις κατώτερες κατηγορίες.

Η διοίκηση του Ηρακλή μας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να βοηθήσει την κατάσταση και να δώσει λύσεις να μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που το μεγαλύτερο ποσοστό των σωματείων είναι θετικό να παίξουν τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας