Ηρακλής: Θέλει να αγοράσει το γήπεδο της πρώην ομάδας ΗΛΤΕΞ Λύκοι

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής και χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρος Δρακόπουλος, είναι αποφασισμένος να αγοράσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πρώην ομάδας ΗΛΤΕΞ Λύκοι

Ηρακλής: Θέλει να αγοράσει το γήπεδο της πρώην ομάδας ΗΛΤΕΞ Λύκοι

Αποφασισμένος να αγοράσει το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πρώην ομάδας ΗΛΤΕΞ Λύκοι, είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής και χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρος Δρακόπουλος.

Η απόφαση του Δρακόπουλου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι έχει όραμα για την ποδοσφαιρική ομάδα των «κυανολεύκων». Ο Αθλητικός Σύλλογος Λύκοι Καλοχωρίου ιδρύθηκε το 1982 και στη συνέχεια μετατράπηκε σε ΠΑΕ ΗΛΤΕΞ Λύκοι και είχε έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.


Η ομάδα έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού για μια δεκαετία περίπου (1995-2005) αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 2.700 θέσεων, αλλά ο Δρακόπουλος έχει σχέδιο ανακατασκευής του με στόχο να χωράει στο ελάχιστο 10.000 θεατές.


Ο ιδρυτής των «Λύκων» Κώστας Ηλιάδης αρχικά, διεκδίκησε να αγοράσει τις μετοχές του Ηρακλή, αλλά δεν συμφώνησε με τον τότε μεγαλομέτοχο Πέτρο Θεοδωρίδη οπότε αποφάσισε να ασχοληθεί με την ομάδα των Λύκων, που ως τότε ήταν αποκλειστικά ερασιτεχνική. Την ανέβασε στις επαγγελματικές κατηγορίες και κατασκεύασε ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις πρότυπο για την εποχή εκείνη και για μία ομάδα που δεν είχε πολλούς φιλάθλους.