Πανιώνιος: Μοίρασε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα «Παιδικά Χωριά SOS»

Η διοίκηση του Πανιωνίου με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή, Γιάννη Μανιάτη, επισκέφτηκαν τα «Παιδικά Χωριά SOS» και μοίρασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί

Πανιώνιος: Μοίρασε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα «Παιδικά Χωριά SOS»

Αντιπροσωπεία των παικτών και της διοίκησης του Πανιωνίου βρέθηκαν στην Βάρη και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Νεοσμμυρνιώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής: «Αντιπροσωπεία του Πανιωνίου αποτελούμενη από τον γενικό διευθυντή Γιάννη Μανιάτη, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Μπιτσικώκο, τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Κοντοέ και Δημήτρη Γροντή, καθώς και την εκπρόσωπο της ακαδημίας του συλλόγου, Ηρώ Αποσπόρη, (τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα), επισκέφτηκε τα “Παιδικά Χωριά SOS” της Βάρης, προκειμένου να μοιράσει τρόφιμα, δώρα, ρούχα και αναμνηστικά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Αυτές τις Άγιες Ημέρες, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, θέλησε να βρεθεί κοντά στα παιδιά, τα οποία άλλωστε αποτελούν και το μέλλον της κοινωνίας μας, προκειμένου να αντλήσει δύναμη από αυτά.

Η παράδοση των δώρων και των τροφίμων έγινε στα “Παιδικά Χωριά SOS” και στον διευθυντή τους Μενέλαο Τσαούση, παρουσία και του Βαγγέλη Αυγουλά, πρόεδρου της ΑΜΚΕ «Με άλλα μάτια». Οι ποδοσφαιριστές του “ιστορικού”, είχαν την ευκαιρία για μια αναμέτρηση … ντέρμπι με τους μικρούς φίλους μας, μοιράζοντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές σε όλα τα παιδιά.

Παράλληλα προσκάλεσαν και όλα τα μέλη των ‘Παιδικών Χωριών SOS” να παρευρεθούν στη Νέα Σμύρνη, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, όταν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες και περάσει η δύσκολη –λόγω του κορονοϊού- περίοδος που διανύουμε.

Η δράση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με αναλόγου περιεχομένου επισκέψεις σε ιδρύματα, καθώς θεωρούμε πως είναι χρέος μας να βρισκόμαστε πάντα εκεί που μας επιτάσσουν οι ανάγκες της κοινωνίας μας. Τα δώρα και τα αναμνηστικά που μοιράστηκαν στα παιδιά, προέρχονται από την επίσημη μπουτίκ του Πανιωνίου, ενώ τα ρούχα ήταν προσφορά της εταιρείας “Bil Cost” την οποία φυσικά και ευχαριστούμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας